Independer Forum

Wat gebeurt er met mijn lening als een bank failliet gaat

Reacties
35
 1. Gast
  Ik heb een doorlopend krediet bij de dsb bank en moet in november en december
  exact hetzelfde aflossingsbedrag betaleN. hOE kan dit omdat bij een doorlopend krediet je termijn bedrag naar beneden hoort te gaan indien je niets opneemt van je lening. Moet ik nu elke maand hetzelfde bedrag betalen ?
  En is opname ooit nog mogelijk ?
 2. Jon
  Ze zijn het overzicht daar een beetje kwijt; op andere forums lees je verhalen over mensen die nog niets van hun PL hebben opgenomen, dus een 0 saldo hebben, maar opeens wel een brief van de curator hebben gekregen dat ze een aflossingsbedrag moeten betalen en een machtiging moeten afgeven. Ook als je de de PL in zijn geheel aflost gaan de brieven ( en aflossing als je een machtiging hebt afgegeven) gewoon door. Een afmelding bij BKR als je de lening wilt opheffen zal dan ook niet snel gebeuren; bij een achterstand in de betaling zullen ze daarentegen wel je een negatieve BKR vermelding geven. Zie dan ook niet zo snel gebeuren dat er weer overzichten worden gegeven. En dan maar goed controleren of al je betalingen zijn verwerkt want dat is een handmatige actie op dit moment bij DSB.
 3. dsb schadeclaim
  Sluit je aan bij een nieuwe website !
  dsbschadeclaim.nl en help ons mee om de oplichtings praktijken te stoppen.
 4. Gast
  Citaat van theotoet:als mijn pl overgenomen wordt door een curator blijft het contract van de dsb dan van kracht, of wordt er dan een nieuwe aangeboden met eventueel andere voorwaarden?
 5. Gebruikersavatar
  Saskia Schravemade Berichten: 71
  Dit is in dit geval moeilijk met zekerheid te zeggen. U kunt dit navragen bij de curator.

  Vriendelijke groet,
  Saskia Schravemade
  Independer
Independer