Independer Forum

Verzekeringen

Zorgverzekering

Welkom op ons forum over zorgverzekeringen! Heb je een vraag, of wil je je ervaringen over zorgverzekeraars, zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van je zorgverzekering delen? Dan ben je hier op de goede plek. Je kunt hieronder alle bestaande onderwerpen bekijken, maar je kunt ook zelf een nieuw onderwerp starten.

Note: Vanaf half november zijn alle premies bekend en kun je je zorgverzekering 2019 vergelijken. Wil je een seintje krijgen als het zo ver is? Meld je dan aan voor de Zorgpremie Alert.

Reisverzekering

Als je op vakantie gaat wil je eigenlijk geen reisverzekering nodig hebben, maar toch is het slim er wel een te nemen. Heb je een vraag, of wil je je ervaringen over verzekeraars, verzekeringen of andere zaken op het gebied van reisverzekeringen delen? Dan ben je hier op de goede plek. Je kunt hieronder alle bestaande onderwerpen bekijken, maar je kunt ook zelf een nieuw onderwerp starten.

Overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering kan best een lastig product zijn om af te sluiten. Loop je ergens tegenaan? Deel het hier.|Welkom op ons forum overlijdensrisicoverzekeringen! Heb je een vraag, of wil je je ervaringen over verzekeraars, verzekeringen of andere zaken op het gebied van overlijdensrisicoverzekeringen delen? Dan ben je hier op de goede plek. Je kunt hieronder alle bestaande onderwerpen bekijken, maar je kunt ook zelf een nieuw onderwerp starten.

Rechtsbijstandverzekering

Wat zijn jouw ervaringen met het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering en specifieke rechtsbijstandverzekeraars? Alles rondom dit onderwerp kun je hier bespreken.

Woonverzekering

Welkom op ons forum woonverzekeringen. Heb je een vraag, of wil je je ervaringen over verzekeraars, verzekeringen of andere zaken op het gebied van woonverzekeringen delen? Dan ben je hier op de goede plek. Je kunt hieronder alle bestaande onderwerpen bekijken, maar je kunt ook zelf een nieuw onderwerp starten.

Beste-in-1 pakket

Independer
bij independer praat jij ook mee