Independer Forum

Pas op met Promovendum

Reacties
40
 1. Anoniem
  Sinds wanneer zijn jullie medewerkers hoogopgeleid?
 2. Paulina
  Promovendum geeft zelfde korting aan hoog als lager opgeleiden. Heb dat veldje met opleidingen veranderd. Maakt dus niks uit hoe je bent opgeleid, dus ook als je lagere school hebt of wo.
  Wie heeft ervaring net hun klachten afhandeling?
 3. nog hoger?
  Bij Promovendum zijn de polisvoorwaarden bij autoschade dusdanig strak dat je bijna geen keuze vrijheid meer hebt van hersteller. Je moet o.a. het hele schadebedrag zelf voor schieten aan de hersteller, en maar afwachten wat en wanneer Promovendum aan jou gaat betalen. (ze werken zgn. niet met een akte van cessie)
 4. Panda
  Promovendum kan wel 20% goedkoper zijn want ze misbruiken hun voorwaarden naar hun voordeel. Als een schade niet gerepareerd wordt krijg je maar 80% van het schadebedrag uitgekeerd. In ons geval zou auto total loss verklaard worden iom taxateur omdat schadebedrag plus restwaarde wrak hoger was dan dagwaarde. Dus auto overgedaan aan opkoper en dan zou Promovendum bedrag tot restwaarde moeten uitkeren. Geld kwam niet en toen druk werk opgevoerd was auto toch niet total loss en kregen we maar 80% van reparatiewaarde.
  Vreemd maar wel voordelig voor Promovendum en inderdaad 20% goedkoper voor Promovendum.
 5. Peter S
  Nu al enkele jaren verzekerd bij Promovendum. Ten tijde van de overstap 70 euro goedkoper dan Interpolis. Van 225 naar 155 per maand. (2 autos, opstal, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en doorlopende reisverzekering).

  Tot nu toe tweemaal claim ingediend, 1x autoschade en 1x ipad scherm gebroken. Uiterst correct en snel afgehandeld. Nu ook onze zorgverzekering bij Promovendum.
 6. Piet
  Na een schade als gevolg van een storing in de meterkast met veel gevolgschade, bijna €2000,-, bleek Promovendum de schadeclaim niet vergoeden. Ze hebben geen letterlijke tekst in hun polis staan. Door kordaat optreden heb ik een grote brand met dekking weten te voorkomen, maar nu krijg ik niets. Andere verzekeringsmaatschappijen geven het wel. Dus pas op met Promovendum.
 7. Kirsten
  Gewoon te erg....je wordt binnen gehaald met een premie van 48 euro. Helaas schade gehad, waardoor premie verhoogd is naar 75 euro, wat op zich begrijpelijk is.
  Krijg ik nu een nieuwe premieberekening, ze zeggen dat dit voor alle autoverzekeraars geldt, met een nieuwe premie van 150 euro!!!!!!
  Eerst binnenhalen met een laag tarief en daarna premie zodanig verhogen om je te irriteren zodat je weggaat. Gewoon te schandalige voor woorden een verhoging van 310%.
 8. Laurens
  In eerste instantie ben ik overgestapt met de autoverzekering in verband met de korting van 20% op de premie die ik toen elders betaalde.
  Helaas kreeg ik vorige week de melding dat mijn premie van €55,- naar €103,- wordt verhoogd. Een stijging van > 86%!!
  Ondertussen heb ik al 14 schade vrije jaren en is er niets gewijzigd in mijn situatie die een dergelijk premieverhoging rechtvaardigt.
  Bij de klantenservice gaven zei mij te kennen dat ze nog steeds een concurrerend aanbod hebben gedaan. Ook dat dit een marktconforme premie is.
  Ter plekke op internet gekeken en een andere aanbieder gevonden voor €56,-. Hiermee de medewerker geconfronteerd, maar kreeg te horen dat hij niks voor mij kon betekenen.
  Het heeft er alle schijn van dat je gelokt wordt met een aantrekkelijke premie, maar na verloop van tijd de “En Bloc” clausule gebruiken om de premie absurd te verhogen.
  Ik zal mijn autoverzekering en de twee andere verzekeringen die ik tussentijds ook bij hen afgesloten, oversluiten.
  @Promovendum,
  Zo ga je niet met je klanten om, dikke onvoldoende!
  Ook onbehoorlijk dat jullie dit zo kort van te voren aangeven. (iets meer dan een week)
 9. fritsiefrits
  Piet schreef:
  > Na een schade als gevolg van een storing in de meterkast met veel
  > gevolgschade, bijna €2000,-, bleek Promovendum de schadeclaim niet
  > vergoeden. Ze hebben geen letterlijke tekst in hun polis staan. Door
  > kordaat optreden heb ik een grote brand met dekking weten te voorkomen,
  > maar nu krijg ik niets. Andere verzekeringsmaatschappijen geven het wel.
  > Dus pas op met Promovendum.

  laat je claim gratis beoordelen door verzekeringsklachten, daar staan wel meer verhalen over promovendum op, grote kans dat je alsnog je geld krijgt
 10. Beetjesneu
  Wat een zielige verzekeraar is promovendum zeg. Alsof mensen met een hogere opleiding beter kunnen rijden. Gelukkig doet mijn verzekeraar niet zo, en betaal ik zelfs nog minder als iemand die hoog opgeleid is. Mijn conclusie geachte medeburgers😉, zo slim is promovendus nog niet.