Independer Forum

Pas op met Promovendum

Reacties
40
 1. Iemand
  Over onderscheid en racisme gesproken! Op hun website krijgt Promovendum een 9 voor vriendelijkheid. Ik vraag me af hoe vriendelijk ze dan blijven als er een lager opgeleide contact met hun opneemt? Nee u bent niet goed genoeg u bent niet hoog opgeleid blabla. Alsof die studiebollen beter rijden dan iemand met een mbo opleiding niet dus. Iedereen heeft recht op een autoverzekering die er voor iedereen is. Boycotten en ook weg met die belachelijke reclame van hun.
 2. Chiel
  [quote=Piet post_id=11317 time=1454315209]
  Na verhuizing verdubbelt Promovendum de autoverzekering, en dan zijn ze niet meer zo goedkoop als dat ze beweren te zijn... Erg jammer.
  [/quote]
 3. Mpc007
  Niet zo janken al die laagopgeleiden hier. Is gewoon harde statistiek. Blijkbaar maken hbo ers en wo ers minder brokken, prima als ze daarvoor beloond worden. Als niet waar was zou Promovendum allang failliet zijn. Was dankzij die korting voor mij toch mooi de goedkoopste. Wel jammer dat je er niet terecht kan met een snelle auto.
 4. WendyLola
  Inderdaad een flut bedrijf. Komen gedane toezeggingen absoluut niet na. Na klachten en dreigen met inschakelen kifid na mailen bellen over en weer...lukt het moeizaam wel.

  Klaar mee en opgezegd per 1 juli. Bah wat een naar bedrijf en nare werkenden mensen!! Geen goed woord over te zeggen!!
 5. Dennis
  Lage premie komt ergens uit voort. Ik dacht met een all risk verzekering verzekerd te zijn, maar dan blijken er nog vele kleine lettertjes te zijn waarom een schade toch wordt afgewezen. Moeizaam contact. Lange responstijd. Onsympathiek naar bedrijf. Wijze les goedkoop blijkt duurkoop. Wil al mijn verzekeringen bij hen opzeggen, maar dit is echter pas na 1 jaar mogelijk. Nog maar effe uitzitten dan.
 6. ronald
  [quote=dutchyextra post_id=12814 time=1471767729]
  In strijd met de wet,men mag op geen enkele wijze discrimineren.
  Men zou beter rijden als men hoger opgeleid is??????????
  Men zou dan niet zelf rijden,maar gereden worden!!!.
  Ik ben 82 en heb 16 schadevrije autoverzekering jaren ,reken maar uit.
  Ik zie deze maatschappij dan ook als overbodig en zou zo spoedig mogelijk naar een andere maatschappij gaan.
  In ieder geval is die reclame op tv,niet erg sympathiek!
  [/quote]

  Artikel 1 van de Grondwet gaat over de overheid*. Promovendum doet op deze wijze aan risicobeheersing, dat mag gewoon. Bedrijven mogen kiezen wie ze als klant nemen.

  //off-topic
  * Helaas discrimineert de Grondwet zelf zelf enorm, namelijk door 17 miljoen - een handjevol (10-20) uit te sluiten van de mogelijkheid om staatshoofd te worden. Dus dan mag Promovendum jou toch ook weigeren als klant?
 7. ernst01
  Tot nu toe merk ik niets onredelijks in de prijzen en voorwaarden van Promovendum. Hun standaard premie (gekoppeld aan hun eigen voorwaarden) is wel iets hoger dan mijn huidige premie. Na een telefoontje gaan ze daar inderdaad exact 20% onder zitten, maar nemen ze de eigen risico's over van mijn huidige verzekeraar. Het E.R. dat P. zelf hanteert is dus lager. Door het overnemen ze mijn oude (hogere) ER kunnen ze inderdaad deze lagere premie bieden. Dat ik wel of niet onder de doelgroep val doet verder blijkbaar niet terzake want er wordt nergens om gevraagd.
 8. Mell
  [quote=mderksen post_id=9629 time=1427306211]
  LET OP: Promovendum komt opzettelijk en bewust eerder gedane toezeggingen niet na.

  Twee weken geleden werd ik na het invullen van een web formulier door Promovendum gebeld. Ze hebben me toen een aanbieding gedaan voor een autoverzekering. Een van de voordelen die ze noemden ten opzichte van mijn huidige verzekeraar is dat Promovendum geen eigen risico heeft. In de mailbevestiging hebben ze ook een link naar de voorwaarden gestuurd waarin dit inderdaad wordt bevestigd.

  Toen ik, mede daarom, besloot om over te stappen, bleek tijdens het intake gesprek dat ze ineens toch een eigen risico van euro 135,- wilden toepassen Toen ik aangaf dat dit in strijd is met eerdere toezeggingen en met hun eigen polisvoorwaarden, werd dit door de medewerker toegegeven. Promovendum vertelde dat ze deze toezegging niet wil nakomen omdat er ‘te veel misbruik’ van wordt gemaakt…

  Ik heb daarop de relatie met Promovendum direct beëindigd. Verzekeren is een kwestie van vertrouwen. Ik zal niet in zee gaan met een partij die, vanaf het begin al, zijn eigen toezeggingen en voorwaarden niet nakomt.
  [/quote]
 9. Mell
  Wat een kut bedrijf ik belde om mijn auto te verzekeren maar dat ging niet want ik had blijkbaar geen opleiding genoten 35 jaar mijn rijbewijs maar schijnbaar hoef je alleen volgen hun hoger op geleid zijn rijbewijs telt niet denk ik want als je ieder weekend aan de drank zit krijg je een verzekering als je tenminste een goede school hebt gehad dit is toch werkelijk waar een lachertje wat een on opgeleide mensen due dit bedacht heeft schandalig
 10. Hoogopgeleid
  [quote=Joep post_id=12877 time=1472586325]
  Ik ben glazenwasser en niet hoger opgeleid.
  Toch sta ik elke dag een paar meter hoog op de ladder.
  Kan ik nu wel een autoverzekering afsluiten bij Prmovendum ?
  [/quote]

  Ik denk dat ze u hebben afgewezen, omdat u niet weet wat interpunctie is. Prima partij dat Promovendum. Vo voor alle hoog opgeleide.