Independer Forum

moeilijk...

Reacties
7
 1. srs

  mijn vriend en ik willen een lening aangaan rond de 15000 ik heb een jaarcontract wat een vast contract gaat worden nu is mijn vriend net een bedrijf gestart en daardoor kunnen we nergens een lening krijgen terwijl hij al 10 jaar hiermee zijn geld verdient alleen is hij nu voor zichzelf begonnen en is het allemaal moeilijk. heeft iemand misschien tips waar we nog kunnen kijken?

 2. Greg76
  Wordt lastig maar je zou het eens kunnen proberen op de particulieren markt ?
 3. Mallet01
  Als uw partner inderdaad net een eigen onderneming is gestart dan wordt het inderdaad lastig om een financiering af te sluiten. Het is erg lastig om voor een startende ondernemer een inkomen af te geven. Dat heeft echt wel even tijd nodig voordat daar een goed bedrag voor berekend kan worden. Met alleen uw inkomen kunt u misschien wel een bedrag lenen, maar waarschijnlijk geen € 15.000.
 4. cognati
  Je zou eens kunnen kijken bij https://financer.com/nl/ deze is nieuw. Ik begrijp dat het steeds moeilijker wordt om te lenen in Nederland, en de huurprijzen zijn torenhoog. Maar er zijn wel mogelijkheden! Succes!
 5. Freek
  Financer is een goede online vergelijker evenals Bankr. Die pakken vaak ook de kleinere partijen mee: https://bankr.nl/lening-aanvragen/ Zou in ieder geval die partijen én Independer gebruiken zodat je een breed aanbod naast elkaar kunt leggen..
 6. Emma
  Je zou eens kunnen kijken bij https://www.bankweb.com/nl deze is nieuw 2018.
 7. Robert
  <a href="https://www.kredietgroepnederland.nl/geld-lenen/">geld lenen</a> als startende ondernemer is inderdaad niet eenvoudig. Veel hangt wel af van het bestedingsdoel. Als je de lening af wilt sluiten voor consumptieve bestedingen vrees ik dat het niet zal gaan lukken. Sluit je hem af voor bijvoorbeeld de nieuwe bedrijfsauto dan kan er nog wel een kans zijn om de financiering rond te krijgen. Al met al zit je net in een situatie waarbij geld lenen echt een uitdaging is in ieder geval bij <a href="https://www.kredietgroepnederland.nl/">Krediet Groep Nederland</a> zullen we je helaas geen aanbieding kunnen doen.
Plaats een reactie