Independer Forum

Ervaring met lenen bij Santander?

Reacties
33
 1. Gast
  [quote="Jeroen Reebok" post_id=3266 time=1298134847]
  Ik ben erg te spreken over Santander. Na een debakel met kredietverstrekker FREO, heb ik voor Santander gekozen. Vriendelijk te woord gestaan, en sinds het afsluiten van de lening een paar jaar geleden (doorlopend krediet) geen reden om te klagen. Aangezien ik de naam Santander nog nooit heb gehoord, heb ik nog wel wat onderzoek gedaan voor het afsluiten. Het is echter een van de grootste banken ter wereld. Staan erg goed bekend (google maar eens). Dus voor mij is Santander een prima alternatief voor de veel te dure grootbanken.
  [/quote]

  Mmm, opmerkelijk. Freo hanteert zeer nette rentes. Vaak de helft van Santander. Santander hanteert woekertarieven en is verre van transparant. Kan ik van Freo niet zeggen. Zelfs tijdens het uitlopen van een persoonlijke lening zijn ze bereid om wanneer de rente daalt, het oude contract te vernietigen en een nieuwe met lagere rente af te sluiten. Santander schrijft alleen maar kosten af en duwt je comfortcards in je gezicht met belachelijke kosten.
 2. kobus
  tja,santander,heb jarenlang beschermpremie betaalt en nu hebben ze dit afgeschaft.
  zou netjes zijn als ze dat terugbetalen of verrekenen.
 3. Dogan
  Beste,

  Santander is de grootste oplichter bank van heel Nederland. Sluit hier absoluut geen lening af!!!! De reden waarom zij heel makkelijk leningen weggeven is omdat je daarna kei hard belazert wordt. Ik heb een lening lopen van 6000 euro ik betaal iedere maand 90euro van die 90 euro gaat de helft naar rente ik heb in 1 jaar zogenaamd 350 euro maar betaald ONGELOFELIJKE bullshit.
Independer