Independer Forum

Aevitae zorgverzekering

|We zijn benieuwd naar je ervaringen met de Aevitae zorgverzekering. Heb je een vraag over de zorgverzekering van Aevitae? We helpen je graag. Stel je vraag hieronder.

Uw vraag of opmerkingen over zorgverzekering Aevitae Heeft u een vraag over de zorgverzekering van Aevitae? Of misschien wilt u uw ervaringen delen met andere mensen?

Schrijf uw bericht op ons forum over de [url=http://forum.independer.nl/aevitae-f14.html]zorgverzekering van Aevitae[/url].
Reacties
22
Bekeken
12180
Gestart door:
independer
op
Sterilisatie mogelijkheden Hallo,
Ons gezin heeft de VGZ zorgverzekering bij Aevitae. Via een aanvullend pakket zijn sterilaties (man of vrouw) 100% gedekt. Nu overweegt mijn vrouw de relatief nieuwe "Essure" methode maar we weten niet...
Reacties
2
Bekeken
3139
Gestart door:
Martinus
op
apotheek Ik wil graag weten hoe het werkt met internet apotheek, moet ik me ergens inschrijven, waar kan ik een herhaalrecept aanvragen.

Groetjes Petra
Reacties
7
Bekeken
3756
Gestart door:
petrapeters
op
Een vaccinatie is geen vaccinatie Mijn aanvullende verzekering van Aevitae vergoed onder de noemer "Preventie": vaccinaties en geneesmiddelen in verband met vakantie. Het "zetten" van de spuit wordt NIET vergoed???!

Aevitae:
-- quote
Wij blijven bij ons standpunt uw aanvullende...
Reacties
3
Bekeken
4705
Gestart door:
TurboBrabo
op
EHIC bij Aeviate Via de website van Aevitae of ehic.nl is het niet meer mogelijk om een EHIC kaart aan te vragen. Weet iemand waar dat wel kan voor een Aeviate verzekerde?
Reacties
1
Bekeken
4395
Gestart door:
Gerico de Vries
op
automatische afschrijving van loon De premie van de zorgverzekering bij Aevitae wordt automatisch van mijn loon afgehouden, omdat ik via mijn werkgever collectief verzekerd was. Ik ben nu overgestapt naar een andere zorgverzekeraar. Moet ik bij...
Reacties
1
Bekeken
3362
Gestart door:
lionneke45
op
ehic aanvraag De ehic kaart al 'n poos geleden aangevraagd.
Maar na terugkomst van vakantie heb ik 'n nieuwe zorgpas gekregen.
Maar de ehic kaart nog niet ontvangen.
Volgende maand wil ik 'n paar maanden naar spanje.
Dus...
Reacties
1
Bekeken
4848
Gestart door:
jtbisschop@gmail.com
op
EHIC aanvragen Graag wilde ik van u ontvangen een Europeese Gezondheidskaart EHIC
mijn polis nummer is 171 800137073
t.n.v. Mw. D.Rood-Boos
Reacties
3
Bekeken
5690
Gestart door:
robo2231@hetnet.nl
op
stoppen met roken zorgverzekering Aevitae Als ik met hulp van stoppen met roken wil gaan werken worden deze kosten door Aeitea vergoed?
De hulp die ik bedoel is deskundige hulpom te stoppen met roken.

In afwachting van een reactie...
Reacties
0
Bekeken
5078
Gestart door:
wiel1953@hotmail.com
op
National Academic via Aevitae ? Ik ben verzekerd bij National Academic. Ik begrijp dat deze de verzekering onderbrengt bij Aevitae. Is het mogelijk om deze verzekering ook te laten vergelijken bij Independer. Hij heeft nl. andere aanvullende...
Reacties
0
Bekeken
6655
Gestart door:
snowym
op