Independer Forum

Fraude met leningen vanuit buitenland

Reacties
10
 1. R.Snippe

  Ik had een lening aangevraagd bij het bedrijf Forrest Financieringen. Zag er allemaal heel goed uit mooie brochure en duidelijke uitleg door de contact persoon Cor Dubbeldam. Ik moest eerst een verzekeringspremie overmaken dit had ik ook gedaan vervolgens nooit de lening ontvangen ook wordt er niet meer op mijn mail gereageerd. Dit heeft mij veel geld gekost e zit nu diep in de schulden. Heb inmiddels aangifte gedaan. Dus mensen pas op!

 2. De Vries
  Beste R.Snippe

  Ik wil u wat vragen zou u contact me mij willen opnemen ik heb ook mail verkeer met Forrest Financieringen Cor Dubbeldam. U kunt mij mailen naar peter58@live.nl.
  Bvd
  De Vries
 3. pattie
  heb ook zo iets voor eerst betalen voor dossierskosten dan meer vragen ik heb het geanuleerd want kon dat niet blijven doen en nu vragen ze geld om te annuleren weet er iemand raad
 4. Sarah
  Het lijkt tegenwoordig wel een sport. Geld lenen vanuit het buitenland. Van de week trof ik een e-mail aan, vanuit een partij gevestigd in Malta. Of ik niet een flitskrediet wenste af te sluiten (zie: http://www.gunstiggeldlenen.nl/wat-is-e ... ediet.html).

  Ik ben benieuwd wanneer er eindelijk wordt opgetreden tegen aanbieders van dergelijke wanpraktijken..
 5. Najib
  Wel grappig, las namelijk zelf op <a href="http://www.bankinfo.nl">bankinfo.nl</a> dat die aanbieders als ferratum, cashper etc als paddenstoelen uit de grond komen.
 6. Najib
 7. Tamara
  In het verleden heb ik nogal wat probleempjes gehad met de minilening verstrekker Cashper en inmiddels zie ik gelukkig dat ik op de site via welke ik de lening had gevonden: http://www.geld24.nl/minilening-aanvragen/ dat deze verstrekker niet meer actief te gebruiken is.

  Gelukkig maar
 8. Isabella
  Geld lenen in het buitenland is sowieso niet zo slim wanneer je niet eerst goed wat onderzoek doet. Ik zou zelf eerst bij de gevestigde banken aankloppen, en niet die vage aanbieders. Wil je bv in Duitsland geld lenen dan kom je niet zomaar in aanmerking. Dat geld als Nederlander voor ieder ander EU land. Op de site van Bankr.nl vond ik er wat handige info over: http://bankr.nl/goedkoop-geld-lenen-in- ... derlander/
 9. Jasper
  Ik wilde ook een minilening aanvragen maar zie dat er niet veel aanbieders meer actief zijn http://www.minileningdirekt.nl/ in Nederland.
 10. Bart Wit
  Ik wilde gisteren ook een minilening aanvragen maar zie dat er niet veel aanbieders meer actief zijn. Wel kwam ik hier terecht https://kleinbedraglenen.nl/. Erg tevreden!
Plaats een reactie
Independer

Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!